Netherlands Germany English

Bel of WhatsApp : 00201140030003

 

Welkom op onze website Complete Tour.

map-eg
logo-to-kamalComplete tour Luxe excursies bedrijf een combinatie van comfort en authenticiteit in de grootste bestemmingen van Egypte.
gespecialiseerd in het organiseren van excursies in Egypte:
Wij bieden toeristische arrangementen, dagtochten, excursies op de zee en nog vele anderen diensten om tegemoet te komen aan reizigers op zoek naar kwalitatief hoogwaardige en efficiënte dienstverlening met een persoonlijk tintje en zorg met goedkope prijzen.
Complete tour uw website voor alle excursies georganiseerd in Hurghada, El gouna, Makadi Bay, Sahl Hasheesh, Safaga en Soma Bay.
wij zijn blij u van dienst te kunnen zijn.

De Rode Zee:

De Rode Zee is de langgerekte binnenzee gelegen tussen Azië en Afrika.
De naam is afkomstig van de rode blauwwieren die af en toe in grote hoeveelheden in deze zee voorkomen waardoor het water een rode schijn kan krijgen.
Een andere lezing over de herkomst van de naam “Rode Zee” is dat de naam een verwijzing is naar de rode rotsen/bergen die aan de Golf van Akaba uit de zee oprijzen.

De zee is nergens breder dan ongeveer 360 kilometer en loopt in het noorden uit in twee smalle baaien: de diepe Golf van Akaba en de westelijke veel ondiepere Golf van Suez.
In het zuiden mondt zij via de Bab el Mandeb uit in de Golf van Aden, een uitloper van de Indische Oceaan.
De Rode Zee grenst in het noorden aan Jordanië, in het oosten aan Saoedi-Arabië en Jemen en in het westen aan Eritrea, Soedan en Egypte.
Men denkt dat de Rode Zee een oceaan kan worden.
De Rode Zee ligt namelijk op een plek waar Afrika en het Arabisch schiereiland tijdens de afgelopen 10 tot 20 miljoen jaar door drie platen zijn getrokken.

Als deze beweging met ongeveer 1 cm per jaar doorgaat, zal de Rode Zee over 400 miljoen jaar net zo breed zijn als de Atlantische Oceaan nu.

Deze landen liggen aan de Rode Zee:

  • Jordanië
  • Egypte
  • Saoedi-Arabië
  • Jemen
  • Eritrea
  • Soedan

De Rode Zee is een populaire vakantiebestemming voor Europeanen, maar ook voor Arabieren.
Enkele badplaatsen en duikgebieden aan de Rode Zee in Egyptezijn Hurghada,Safaga,MarsaAlam, Taba Heights, Dahab en Sharm-el-Sheikh.
Met name in de kustgebieden aan de Rode Zee in Egypte vormt het toerisme (één van) de belangrijkste bron(nen) van inkomsten.

Goedkoop Hotel Boeken? Vind je deal Nooit meer een deal missen Tot 48% korting. Bespaar nu Elke dag meer dan 100 scherp geprijsde deals

Hurghada Top Hotels l Cairo De beste Hotels l Sharm El-Sheikh De beste Hotels

 

Booking.comBooking.com

 

Booking.com